Érdekel az okosotthonok világa?

Szívesen tanulnál tőlünk? Nézd meg weboldalunkat is!

Smart Home Expo

Az okosotthonok piaca egyre jobban teret hódít Magyarországon napjainkban. Ezért úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy megrendezzük Magyarország első okosotthon konferenciáját. A konferencia egyik célja az volt, hogy megismertessük a felhasználókat az okosotthonok adta lehetőségekkel, és segítsük őket elindulni a számukra megfelelő okosotthon rendszerek felé, és megtalálják azokat a szakembereket, akikre szükségük van.  Ahhoz, hogy a felhasználók elégedettek legyenek, olyan okosotthon telepítőkre van szükség, akik minőségi munkát adnak ki a kezük közül. Emellett fontos, hogy a kapcsolódó szakterületek (pl. villanyszerelők, generál kivitelezők, lakberendezők) is megfelelő háttérrel rendelkezzenek, hogy egymás munkáját kiegészítve a végén a vevő olyan ingatlant vehessen át, amilyenre számított, kompromisszumok nélkül.

A konferencia másik célja az volt, hogy a szakemberek megismerjék a felhasználók elvárásait az okosotthon minőségével kapcsolatban, és iránymutatást kapjanak ahhoz, hogy munkájuk során biztosítani is tudják ezt a minőséget.

Mik a felhasználók igényei? Milyen a jó okosotthon telepítő? Hogyan lehet megfelelő minőséget biztosítani okosotthon telepítés során? Mikor kell a villanyszerelőnek és az okosotthon telepítőnek együtt dolgozni? Hogyan illeszkedik az okosotthon a designba? És mi a generál kivitelező felelőssége? Az előadások, workshopok, kerekasztal és tematikus beszélgetés során többek között ezekre a kérdésekre szeretnénk megadni a válaszokat.

Nem tudtál részt venni a rendezvényen? Vagy nem tudtad meghallgatni a legjobb előadásokat? Szerencsére nem maradsz le mindenről! Nézd vissza a SmartHomeExpo előadásainak teljes videóanyagát!